Uw bedrijf is uniek, dus uw bedrijfsfilm moet ook uniek zijn.

Wellicht heeft u zelf al ideeën voor uw bedrijfsfilm, maar misschien weet u nog niet precies hoe u dit aan moet pakken. In beide gevallen kom ik graag een keer gratis en vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Tijdens deze afspraak bespreken we uw wensen en kijken we samen hoe we uw bedrijfsfilm kunnen maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Nadat we een goed beeld hebben van uw toekomstige bedrijfsfilm schrijf ik dit uit tot een script waarin de hele bedrijfsfilm staat uitgeschreven. Dit script wordt geschreven op het budget dat u heeft vastgesteld zodat u achteraf niet voor financiële verrassingen komt te staan. Het script kan, indien nodig, herschreven worden naar uw wensen. Dit is uiteraard geheel kosteloos. Het is namelijk beter om eerst een goed script te hebben en dan pas de opnames te starten.

Als het script is goedgekeurd kan de officiële pre-productie beginnen. In deze fase treffen we alle voorbereidingen voor de opnames van de film. Denk hierbij aan het maken van een shotlist en planning. Maar ook het casten van acteurs, het zoeken van filmlocaties en, indien nodig, het huren van extra crew en apparatuur.

En actie!

Pas dan starten de opnames. Afhankelijk van het idee en het script kan dit een dagdeel tot zelfs enkele weken duren. Als de opnames succesvol zijn afgerond start de montage. Zodra er een eerste versie van uw nieuwe bedrijfsfilm is stuur ik deze digitaal ter keuring naar u toe. Zijn er punten waar u nog niet helemaal tevreden over bent? Deze pas ik dan geheel kosteloos aan in de montage.

Zodra u 100% tevreden bent over de bedrijfsvideo ontvangt u deze digitaal via een downloadlink. U kunt uw bedrijfsvideo plaatsen op uw website en social media kanalen, maar de film is ook goed offline te gebruiken!

Heeft u interesse in een bedrijfsfilm? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan!

Bekijk hieronder een aantal bedrijfsfilms die ik heb gemaakt!

Vleeskenner – (H)eerlijk Vlees

In opdracht van het merk Vleeskenner van Vee,- en Vleeshandel Vlot te Leersum hebben wij deze prachtige bedrijfsfilm gemaakt. In de film laten we zien hoe Vleeskenner al meer dan 25 jaar (h)eerlijk vlees levert en wat hun proces is. De film wordt onder andere vertoond in de winkels van slagers door heel Nederland.


Compliment B.V.
Voor Compliment B.V. hebben wij een high end bedrijfsfilm gemaakt waarin we laten zien hoe Compliment hun groenten verbouwen en transporteren. De film is op een enorm hoge kwaliteit gedraaid. Zo hebben we op een resolutie van 5.7K gefilmd, in 4K gemonteerd en prachtige slow motion shots tot 240 beelden per seconden gemaakt. De zeer positief ontvangen bedrijfsfilm wordt onder andere online gebruikt, maar ook op beurzen om nieuwe klanten te werven.


Auxilium Adviesgroep

Voor Auxilium Adviesgroep in Leusden hebben wij deze bedrijfsfilm gemaakt die de vele verschillende diensten van Auxilium laat zien en verschillende klanten aan het woord laat die hun testimonial over het bedrijf geven. De film is enorm goed gevallen bij Auxilium en wordt gebruikt om nieuwe klanten te werven en huidige klanten nog beter te informeren.


React – DWZ Participation

Voor de internationale anti-counterfeit organisatie REACT hebben wij deze bedrijfsfilm gemaakt waarin we laten zien wat er precies gebeurd met in beslag genomen namaakgoederen. De film is vertoond aan ruim 300 grote internationale bedrijven en zeer positief ontvangen.


Bedrijfsfilm International SOS
International SOS – Mali Terrorist Attack

Voor International SOS hebben wij een serie bedrijfsfilms opgenomen op hun Europese hoofdkwartier in Frankrijk. In deze film vertellen twee medewerkers van het crisiscentrum hoe zij zijn omgegaan met een terroristische aanval in Mali en de hulpdiensten hebben ondersteund.


Voor Reinigingsbedrijf Midden Nederland hebben wij drie bedrijfsfilms gemaakt die meer inzicht over de werkwijze van het bedrijf geven. De films zijn getoond op een gigantische LED monitor tijdens de open dag van RMN.

RMN Bedrijfsfilm 1 – Melding van inwoner
RMN Bedrijfsfilm 2 – Nieuwe inwoner
RMN Bedrijfsfilm 3 – Project CMS

 

Bedrijfsfilm Rederij Lee
Rederij Lee

Voor de Noord-Hollandse Rederij Lee hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt die hun rondvaarten over het Nederlandse water in hun prachtige boot promoot. Naast deze bedrijfsfilm hebben we ook een televisiecommercial, een radiocommercial en een website inclusief fotografie gerealiseerd.


Bedrijfsfilm Van Doorn Stichting
Van Doorn Stichting

De Van Doorn Stichting zet zich in voor onderwijs voor jongeren in derde wereld landen. Om hen hierin te ondersteunen hebben wij deze bedrijfsfilm gemaakt die het contrast in onderwijs en toekomstmogelijkheden laat zien tussen een Nederlandse jongere en een jongere in Afrika.


Urbain Trade – Echte Koffie Op Werk

In opdracht van Urbain Trade B.V. uit Amsterdam hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt die hun nieuwe tak Echte Koffie Op Werk promoot.


Geneesmiddelbereiding in het Albert Schweitzer Ziekenhuis

Voor het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht hebben wij een virtuele tour gemaakt van de splinternieuwe bereidingsfaciliteit voor de apotheekafdeling. De opnamedag was voor ons extra uitdagend door de steriele omgeving waardoor crew en apparatuur in steriele pakken werden aangekleed.