Ze zijn niet meer weg te denken van de televisie, we hebben het hier natuurlijk over de commercial.

De perfecte manier om naamsbekendheid te krijgen voor uw bedrijf en product is via een commercial. U bereikt met gemak duizenden tot honderdduizenden of zelfs miljoenen mensen door middel van een goede reclamespot. Uiteraard is het belangrijk om reclame te maken voor uw bedrijf of product, maar de boodschap moet wel bij de kijker blijven hangen.

De mogelijkheden om uw commercial te laten zien zijn zeer uitgebreid. Commercials die ik heb gemaakt zijn vertoond op de landelijke zenders van RTL, SBS en de NPO. Maar ook op digitale themakanalen, lokale en regionale televisiezenders. Daarnaast worden deze commercials natuurlijk op internet en offline gebruikt.

Het laten maken van een commercial hoeft niet heel duur te zijn, maar de opbrengst kan wel heel hoog zijn. Zo heeft één van mijn opdrachtgevers aan de hand van een relatief eenvoudige commercial één opdracht binnengehaald met een waarde van €500.000. Dit is naast de enorme merkbekendheid en de reguliere klanten die deze commercial opbracht.

Heeft u interesse in een commercial voor uw bedrijf? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met mij opnemen!

Bekijk hieronder een aantal commercials die wij hebben gemaakt!

Gafair voorjaarscollectie

Voor kledingmerk Gafair hebben wij een vlotte commercial gemaakt waarmee we met één model verschillende kledingsets van de voorjaarscollectie laten zien. De commercial werd online en op social media ingezet en is heel goed door het publiek ontvangen.


Commercial: Save a Child’s Heart

Voor de stichting Save a Child’s Heart hebben wij de korte internetcommercial gesponsord voor hun nieuwe sponsorknuffel ZEP. De internetcommercial is doorgestuurd via nieuwsbrieven van de stichting en getoond op de website en social media platformen van Save a Child’s Heart. Vanwege het goede doel hebben stemactrice Kaily van Starrenburg en ik de commercial volledig kosteloos gemaakt.


Billboard commercial Gafair
Billboard reclame bumper Gafair

Voor Gafair hebben wij een sponsor billboard gemaakt die een lange tijd voor elke aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden op RTL 4, RTL 8 en RTL Lounge werd afgespeeld.


Rederij Lee – Rondvaart

Voor de Noord-Hollandse Rederij Lee hebben wij een commercial gemaakt die hun rondvaarten over het Nederlandse water in hun prachtige boot promoot. De commercial is onder andere op AT5 en RTV Noord-Holland vertoond.