Maak uw crowdfunding succesvol met een film!

Om investeerders te overtuigen raden veel platforms aan om gebruik te maken van een korte crowdfunding film. Waarom? Via een film kunt u een potentiële investeerder in een kort tijdsbestek uitleggen wat uw bedrijf doet, wat uw doelen zijn en welk bedrag u nodig heeft.

Doordat u zelf verschijnt in de film wekt dit veel vertrouwen bij een potentiële investeerder waardoor deze sneller geneigd zal zijn u te steunen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op mijn advies om de film, en daardoor ook de crowdfunding, tot een zo groot mogelijk succes te maken. Tot op heden hebben de campagnes waarvoor ik de films heb gemaakt al ruim een miljoen euro opgebracht.

Wilt u een crowdfunding film laten maken? Vraag dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, een offerte aan.

Bekijk hieronder een aantal crowdfunding films die ik heb gemaakt!

Chrono Eyewear – Propeaq

Voor Propeaq hebben wij een video gemaakt voor hun nieuwe licht therapie brillen waarmee £120.000 werd opgehaald. De campagne was extra uitdagend doordat het geheel op het Verenigd Koninkrijk gericht was.


Bokkz

Voor online belasting adviseur Bokkz hebben wij een video gemaakt die ondersteunde in hun succesvolle crowfdfunding, binnen 6 dagen was de benodigde investering van €150.000,- gehaald.


3DStuffs Teebot

Voor het bedrijf 3DStuffs hebben wij de crowdfunding film voor hun nieuwe 3D printer de Teebot gemaakt. De film werd vertoond als onderdeel van de Kickstarter campagne welke binnen twee dagen al het beoogde doel van €5.000,- had behaald en na afloop van de campagne is er €20.207,- opgehaald.


Serigas International

Voor Serigas International hebben wij een film gemaakt die ondersteunde in hun crowfdfunding én met groot succes; binnen drie dagen heeft Serigas de benodigde €300.000,- opgehaald.


ThermIQ – Crowdfunding film

Voor ThermIQ hebben wij deze crowdfunding film in hun fabriek in Büchen, Duitsland opgenomen. Binnen 5 dagen werd het benodigde bedrag van €200.000,- opgehaald.