Filmproducties

Filmproducties komen in vele soorten en maten, dit weten we van de films die we allemaal graag in de bioscoop en op tv kijken, maar dit geldt ook voor filmproducties voor bedrijven. Zo zijn er korte, eenvoudige promotiefilms maar ook grote, overweldigende bedrijfsfilms en zit er nog een heel scala aan types filmproducties tussen deze twee categorieën in.

Service

Naast onze prijs/kwaliteit verhouding lever ik geheel kosteloos extra services. Uiteraard helpen ik u graag mee met het online zetten van de film, maar ik lever ook graag de film in verschillende formaten.

Daarnaast heb ik altijd een back up van de montage van uw film. Dus mocht u de film op een gegeven moment kwijt raken dan kan ik altijd nog een kopie leveren. Als u in de verre toekomst nog een aantal kleine aanpassingen in de film wilt, zoals bijvoorbeeld een nieuw logo van uw bedrijf, dan kan ik dit gewoon voor u doen.

Niet moeilijk doen, maar moeite doen

Zoals mijn opdrachtgevers kunnen beamen nemen ik graag de moeite voor u en ben ik niet de moeilijkste. Duurt een opnamedag iets langer dan gepland? Geen probleem. Wilt u toch nog een extra aanpassing in de montage, zelfs na het aanleveren van 5 versies? Geen probleem. Heeft u vragen of onzekerheden? Bel of mail me dan gerust op!

Heeft u interesse in een samenwerking met mij of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Vleeskenner – (H)eerlijk Vlees
Compliment B.V.
 
Promotiefilm: Soest in Vogelvlucht
Commercial: Gafair voorjaarscollectie
Bedrijfsfilm Auxilium Adviesgroep
Crowdfunding film ThermIQ
Crowdfunding film: ThermIQ
Bedrijfsfilm: React – DWZ Participation
Productfilm: Chemtechniek
Commercial: Save a Child’s Heart
Promotiefilm: Pepperz Autumn collectie
Bedrijfsfilm: International SOS – Mali Terrorist Attack
Promotiefilm: Ordina – APPlause
Vacature film Hembrug Machinetools
Event film: Plospan – Opening zonnepanelen park