Bestel voor 1 december en ontvang €2,95 korting!

De kalender Soest van Boven is een unieke jaarkalender op A4 formaat. Op deze kalender zijn 24 prachtige luchtfoto’s van Soest in de vier seizoenen en diverse weersomstandigheden te zien zijn. Op de foto’s zijn de herkenbare locaties van dit mooie dorp te zien. Denk hierbij aan de Soesterduinen, De Windhond, de Engh, de Eem en een aantal mooie woonwijken.

De data op deze kalender zijn niet gekoppeld aan een dag, hierdoor blijft de jaarkalender houdbaar en is deze uitermate geschikt als verjaardagskalender. Leuk voor thuis, maar ook om cadeau te geven!

De normale prijs voor de kalender is €12,95, maar als u uw bestelling voor 1 december plaatst en betaalt krijgt u een korting van €2,95 en betaalt u slechts €10,-!

De kalender wordt in de eerste week van december geleverd, perfect op tijd voor de feestdagen! Voor bestellingen binnen Soest rekenen wij geen verzendkosten, voor leveringen buiten Soest zijn de verzendkosten €3,84.

Als u het bestelformulier hieronder invult ontvangt u zo snel mogelijk van ons een bericht met daarin de betaalgegevens. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Adres (verplicht)

  Postcode en Plaats (verplicht)

  Wilt u meerdere exemplaren van de kalender ontvangen? Zet dan in de opmerkingen neer hoeveel exemplaren u graag wilt ontvangen.

  Opmerkingen