Livestream voor uw organisatie

In de afgelopen jaren hebben we allemaal geleerd om digitaal samen te zijn. In die tijd heb ik veel ingezet op het verzorgen van livestreams voor webinars en cursussen voor bedrijven en overheidsinstellingen. Door de kwaliteit die ik lever konden deze gewoon doorgaan en was het naast een échte bijeenkomst the next best thing. Hoewel nu niet alles meer online hoeft kan een livestream nog steeds veel uitkomsten bieden. Zo kunt u een veel groter publiek bereiken en scheelt het geïnteresseerden veel reistijd.

De mogelijkheden voor een live stream zijn zeer uiteenlopend. Dit start met één camera en een zendermicrofoon voor een spreker, maar een online talkshow met meerdere camera’s behoort ook tot de mogelijkheden. De live stream wordt op HD uitgezonden en werkt met applicaties zoals Zoom, Teams en YouTube. Daarnaast kan de livestream ook direct op worden genomen voor eventueel naslagwerk.

Een livestream is echter niet alleen een uitkomst voor webinars en cursussen. U kunt een livestream namelijk ook gebruiken voor alles wat publiekelijk toegankelijk is. Zo ben ik namelijk ook regelmatig ingeschakeld voor vergaderingen, evenementen en diensten.

Ik kan al een live stream voor u verzorgen vanaf €250,- excl. BTW. Dit is inclusief op,- en afbouw en op basis van een stream van 1 uur met 1 camera. Heeft u andere wensen? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvende offerte!

Livestream setup
Livestream setup voor een GGD webinar te Amsterdam