Klik op de afbeelding om de trailer te bekijken.

Nederland in Oorlogstijd is een documentaire waar aan de hand van de levenservaringen van 12 mensen een reconstructie van de Tweede Wereldoorlog in Nederland en Nederlands-Indië wordt gemaakt. De documentaire van 1 uur en 35 minuten is met het oog op het onderwijs gemaakt. Naast de volledige documentaire is de documentaire ook in twee delen van 43 minuten en 53 minuten en in drie delen van 31 minuten, 34 minuten en 32 minuten verkrijgbaar. Hierdoor kan de documentaire dus makkelijk tijdens lesuren vertoond worden.

De documentaire wordt inclusief levenslange licentie voor ongelimiteerde groepsvertoningen geleverd. U hoeft dus niet een licentie via FilmService af te nemen. De kosten voor de documentaire Nederland in Oorlogstijd zijn €149,- excl. BTW per locatie. Voor fysieke dragers zoals DVD, BluRay en USB sticks worden extra kosten gerekend, de digitale aanlevering van de documentaire is gratis.

Wilt u een gratis voorvertoning van Nederland in Oorlogstijd zien? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier en wij sturen deze graag op.

Via het onderstaande formulier kunt u de documentaire Nederland in Oorlogstijd ook bestellen. U ontvangt een van ons een factuur en zodra wij de betaling hebben ontvangen krijgt u direct toegang tot de digitale versies van de documentaire. Fysieke dragers worden via de post verstuurd en ontvangt u doorgaans binnen 5 werkdagen.