Een korte en krachtige promotiefilm die indruk maakt.

Een promotiefilm is een ideale manier om op een korte en krachtige manier uw doelgroep te bereiken. Een promotiefilm vindt zijn kracht in zijn korte lengte. Om deze reden is een promotiefilm uitermate geschikt voor vertoning op uw website, social media en tijdens presentaties. Met de promotiefilm die ik voor u maak wordt niet alleen uw bedrijf goed in beeld gebracht maar laat u ook gegarandeerd een bijzondere indruk achter op uw klant. Als één foto namelijk meer zegt dan duizend woorden, wat doen 25 foto’s per seconde dan wel niet?

Verschillende mogelijkheden voor een promotiefilm

Omdat er geen standaardformule is voor een promotiefilm zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. We kunnen namelijk alle kanten op, zowel op het technische vlak als de inhoudelijk kant van de promotiefilm. Enerzijds kunt u uw film eenvoudig houden door middel van een interview en wat mooie shots van uw bedrijf gefilmd met een hoogwaardige 4K camera. Dat is geen enkel probleem!

Maar anderzijds is het ook mogelijk om een kleine speelfilm van uw promotiefilm te maken. Die bijvoorbeeld wordt gefilmd op de meest moderne 12K camera’s, drones die overvliegen en gespeeld door professionele acteurs op prachtige locaties. Kortom Hollywood in uw bedrijf!

Met het maken van een promotiefilm zijn de mogelijkheden werkelijk oneindig! Daarom ga ik graag met u in gesprek en samen zoeken wij uit hoe we uw boodschap het beste kunnen communiceren.

Heeft u interesse om een promotievideo te laten maken? Neem dan nu, geheel gratis en vrijblijvend, contact op!

Bekijk hieronder een aantal promotiefilms die ik heb gemaakt!
Promotievideo: Heropening Kastelen en Buitenplaatsen
Opening Kastelen en Buitenplaatsen

In de zomer gaan de kastelen en buitenplaatsen in de provincie Utrecht weer open! Daarom heb ik deze dynamische promotievideo gemaakt die overweldigend is bekeken op social media. Daarnaast hebben we voor elke locatie nog een extra video gemaakt die ter promotie wordt gebruikt.


Toerismecampagne Soest

Voor de gemeente Soest hebben wij nogmaals een promotiefilm gemaakt die binnenlandse toerisme naar de regio Soest en Soesterberg promoot. Ditmaal laat Bekende Nederlander en inwoner van Soest Wilfred Genee de hotspots van Soest en Soesterberg zien aan vogelkenner en presentator Nico de Haan.


Vacaturefilm Hembrug

Voor Hembrug Machine Tools hebben wij een vacaturefilm gemaakt die ondersteund in de zoektocht naar een Applicatie Engineer Verspaningstechniek. Door middel van interviews met de directeur en een Applicatie Engineer laten wij meer weten over de functie en door middel van sterke covershots laten wij meer zien van het bedrijf.


Herman van Veen deelt zijn mooiste plek van Nederland
Promotiefilm Gemeente Soest
De favoriete winkels van Kim-Lian van der Meij

Voor de gemeente Soest hebben wij een serie promotiefilms gemaakt die de gemeente beter op de kaart zet voor binnenlandse toerisme. Bekende Nederlanders en inwoners van Soest Herman van Veen en Kim-Lian van der Meij praten in deze serie over de highlights die Soest te bieden heeft.


Gafair promotiefilm fashionfilm
Gafair – Zomercollectie

Voor vrouwenmode bedrijf Gafair hebben wij een mooie promotiefilm en reclamefoto’s gemaakt voor hun zomercollectie. Met dank aan de prachtige locatie in Kijkduin, de spontane modellen en de professionele visagie waren de reacties op deze fashionfilm geweldig.


Plospan – Sfeerimpressie zonnepanelen park

Voor houtverwerkingsbedrijf Plospan hebben wij naar aanleiding van de opening van hun zonnepanelenpark een promotiefilm gemaakt. Met behulp van twee cameramensen en een drone hebben wij tijdens deze hectische dag de perfecte reacties weten te filmen en te verwerken in deze film.


Ordina – APPlause

Voor ICT dienstverlener Ordina en de Bart de Graaff Foundation hebben wij de promotiefilm gemaakt voor APPlause, een applicatie die mensen door middel van virtual reality traint in het geven van presentaties.


Youtube – Improve your business with video

Voor YouTube hebben wij op het Google hoofdkantoor in Londen deze promotiefilm gemaakt. Britse ondernemers worden er van overtuigd om video te gebruiken als marketingtool en dat YouTube hét platform is om jezelf te profileren als bedrijf.


Promotiefilm: Pepperz Autumn collectie

Voor kledingmerk Pepperz maken wij regelmatig promotiefilms die hun nieuwe collectie van dat seizoen laat zien. Voor de herfst hebben wij weer een mooie video gemaakt die de herfstcollectie laat zien en deze wordt snel opgevolgd door een nieuwe promotiefilm.


Uniqem BVBA – Uniqstrong systeem

Voor het Belgische bedrijf Uniqem hebben wij een promotiefilm gemaakt voor hun nieuwste product Uniqfast, een product wat het mogelijk maakt om systeemplafonds op te hangen zonder bijvoorbeeld te boren.


React – DWZ Participation

Voor de internationale anti-counterfeit organisatie REACT hebben wij deze promotiefilm gemaakt waarin ze de samenwerking met Demontage Werkplaats Zeeland bekend hebben gemaakt aan hun leden. Deze promotiefilm is vertoond aan ruim 300 grote internationale bedrijven en heeft geleid tot zeer positieve reacties.


Fem* – One2Stay

Voor de zeer innovatieve kinderstoel de One2Stay van Fem* hebben wij een drietal warme promotiefilms gemaakt. In deze films ervaart een doorsnee gezin de gemakken van de One2Stay in het dagelijks gebruik.