Een selectie van mijn werk

Door de jaren heen heb ik honderden videoproducties mogen maken voor de meest uiteenlopende organisaties. Dit zijn voornamelijk promotiefilms en bedrijfsfilms maar ook instructievideo’s, trainingsvideo’s en aftermovies. Sinds de laatste jaren zijn hier ook veel livestreams en webinars bijgekomen.

Daarnaast maak ik ook regelmatig werk in eigen beheer. Dit zijn filmproducties die ik schrijf en regisseer en samen met collega filmmakers maak. Deze films (fictie en non-fictie) worden vervolgens getoond aan het grote publiek via verschillende televisiezenders en streamingplatforms.

Hieronder kunt u een aantal videoproducties bekijken die ik heb gemaakt. Klik op de afbeeldingen om de video te starten.

Promotievideo: Heropening Kastelen en Buitenplaatsen
RBT – Kastelen en buitenplaatsen Utrecht
Promotievideo
Vleeskenner – (H)eerlijk Vlees
Bedrijfsfilm
Aftermovie: Auxilium Intervisiedag
Auxilium Intervisiedag
Aftermovie
Gafair – Zomercollectie
Promotiefilm
Compliment B.V.
Bedrijfsfilm
Soest in Vogelvlucht
Promotiefilm
Gafair – voorjaarscollectie
Televisiecommercial
International SOS
Bedrijfsfilm

Eigen Werk

Hieronder kunt u de trailers bekijken van een kleine selectie van werk wat ik in eigen beheer heb gemaakt. Uiteraard maak ik deze films niet alleen maar doe ik dit met de hulp van getalenteerde collega’s en acteurs. Wel schrijf en regisseer ik al mijn eigen werk. Voor meer eigen werk (inclusief volledige korte films) kunt u een kijkje nemen op www.doorneden.com.


7 Wrekers is een Nederlandse thriller die afspeelt ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. De film is in 2020 uitgegeven op Amazon Prime Video als één van de eerste Nederlandse speelfilms op dat platform. Daarna hebben we de film uitgeven op een aantal andere streamingplatforms en zijn de rechten van 7 Wrekers verkocht aan andere streamingplatforms en televisiezenders in Azië, Zuid-Amerika en Oost-Europa.

Synopsis
Juni 1944. De geallieerde troepen zijn geland in Normandië en aan het vechten in Frankrijk. Een groep van zeven Nederlandse verzetsstrijders krijgt een belangrijke missie om de geallieerde opmars te helpen. De missie loopt echter helemaal mis en terwijl de verzetsstrijders zich hergroeperen bij hun onderduikadres begint men te vermoeden dat er een verrader in hun midden is.

Lieverd is een korte film over huiselijk geweld. De film heeft op verschillende filmfestivals gedraaid en de rechten zijn onder andere gekocht door ShortsTV. Daarnaast speelt de film op diverse internationale streamingplatforms.

Synopsis
Op een schijnbaar willekeurige avond besluit Sanne haar man te vermoorden en te begraven in een afgelegen bos. Terwijl Sanne al het bewijsmateriaal probeert te vernietigen blijkt dat de moord niet zo spontaan was als gedacht.

Nederland in Oorlogstijd is een educatieve documentaire waarin aan de hand van persoonlijke verhalen een tijdlijn wordt geschetst van de oorlogsjaren in Nederland en Nederlands-Indië.

De documentaire wordt gebruikt op scholen als ondersteuning tijdens de geschiedenislessen.