Meteen naar de inhoud

Ontdek de Kracht van een Unieke Bedrijfsfilm – Van Concept tot Realiteit

Een bedrijfsfilm is een investering die blijft renderen. Het vergroot niet alleen uw merkbekendheid, maar verbetert ook uw online vindbaarheid, verhoogt de betrokkenheid van uw doelgroep en versterkt het vertrouwen in uw merk.

Video is steeds belangrijker als communicatiemiddel en een professionele bedrijfsvideo is hierdoor van onschatbare waarde. Als ervaren filmmaker vertel ik graag het verhaal achter uw organisatie in een prachtige bedrijfsvideo.

Uw bedrijf is uniek, dus uw film moet dat ook zijn.

Mogelijk heeft u al ideeën voor uw bedrijfsfilm, maar wellicht zoekt u nog naar de optimale aanpak. Wat uw situatie ook is, ik sta klaar om in een gratis en vrijblijvend gesprek de ideeën te bespreken. Tijdens ons overleg bespreken we uw wensen en werken we samen aan de perfecte bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm script

Wat kost een bedrijfsfilm?

Doorgaans kosten de bedrijfsfilms die ik maak tussen de €1.500,- en €5.000,-. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW, maar verder is alles inbegrepen. Er hoeven dus geen extra kosten gemaakt voor bijvoorbeeld extra apparatuur. Er wordt standaard op 8K gefilmd en gemonteerd en als de film af is krijgt u deze in verschillende formaten. Denk hierbij aan HD, 4K en de zeer toekomstbestendige 8K resolutie.

Daarnaast bewaar ik altijd een back-up van uw bedrijfsvideo. Mocht u in de toekomst de video kwijtraken dan kan ik deze weer snel aanleveren. Ook bewaar ik een back-up van het ruwe filmmateriaal. Als u op een later moment een andere variant van de video nodig hebben dan kunnen we dit materiaal gebruiken en dit scheelt weer de kosten van nieuwe opnames.

Ontdek de Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig naar de kracht van een op maat gemaakte bedrijfsfilm? Aarzel dan niet om geheel kosteloos en zonder verplichtingen een offerte aan te vragen. Samen kunnen we uw bedrijfsvisie tot leven brengen en uw doelgroep op een impactvolle manier bereiken!

Een aantal bedrijfsfilms die ik heb gemaakt
Bedrijfsfilm voor Kuehne + Nagel Belgium
Bedrijfsfilm voor Vleeskenner
Bedrijfsfilm voor Compliment B.V.