Meteen naar de inhoud

Krachtige Commercial voor Maximaal Bereik

Commercials zijn niet meer weg te denken van ons scherm – ze vormen een onmisbare schakel in marketing en reclame. Een effectieve manier om uw bedrijf en product in de schijnwerpers te zetten, is via een krachtige commercial. Met een goed doordachte reclamespot kunt u moeiteloos duizenden, honderdduizenden of zelfs miljoenen mensen bereiken. Het is van essentieel belang dat uw boodschap niet alleen gezien wordt, maar ook blijft hangen bij de kijker.

Boost Uw Naamsbekendheid met Internetcommercials

De mogelijkheden om uw commercial te verspreiden zijn tegenwoordig buitengewoon divers. De door mij geproduceerde commercials zijn uitgezonden op televisiezenders van RTL, SBS en NPO. Maar waar een commercial tegenwoordig echt rendement maakt is op het internet. Met dank aan social media zoals Facebook, Instagram en YouTube bereikt u uw doelgroep zeer gericht en relatief goedkoop.

Commercial voor internet en tv

Wat kost een Commercial?

Doorgaans kosten de commercials die ik maak tussen de €2.000,- en €5.000,-. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW, maar verder is alles inbegrepen. Er hoeven dus geen extra kosten gemaakt voor bijvoorbeeld extra apparatuur. Er wordt standaard op 8K gefilmd en gemonteerd en als de video af is krijgt u deze in verschillende formaten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 8K resolutie voor internet, maar ook HD .mxf bestanden voor televisie.

Daarnaast bewaar ik altijd een back-up van uw commercial. Mocht u in de toekomst de video kwijtraken dan kan ik deze weer snel aanleveren. Ook bewaar ik een back-up van het ruwe filmmateriaal. Als u op een later moment een andere variant van de video nodig hebben dan kunnen we dit materiaal gebruiken en dit scheelt weer de kosten van nieuwe opnames.

De productie van een commercial hoeft niet per se kostbaar te zijn, maar het rendement kan aanzienlijk zijn. Een treffend voorbeeld is een opdrachtgever van mij, die met een relatief eenvoudige commercial een contract ter waarde van €500.000 heeft binnengehaald. Dit resultaat staat nog los van de aanzienlijke merkbekendheid en de blijvende stroom aan reguliere klanten die de commercial heeft gegenereerd.

Uw Toekomstige Commercial: De Eerste Stap

Bent u enthousiast over het idee van een op maat gemaakte commercial voor uw bedrijf? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen! Samen kunnen we bespreken hoe we uw boodschap op de meest impactvolle manier kunnen overbrengen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Een aantal commercials die ik heb gemaakt
Internetcommercial voor Utrecht Region
Televisiecommercial voor Gafair Jeans and More
Regionale TV reclame voor Rederij Lee