Meteen naar de inhoud

Krachtige Promotiefilm: Bereik uw Doelgroep Effectief

Wilt u snel en doeltreffend uw doelgroep aanspreken? Dan is een promotiefilm de ideale keuze. Deze korte maar krachtige video’s hebben een bijzondere aantrekkingskracht dankzij hun beknopte duur. Uw promotievideo kan uitstekend ingezet worden op uw website, social media en tijdens presentaties. Met mijn kennis en ervaring in videoproductie zorg ik ervoor dat niet alleen uw bedrijf scherp wordt gepresenteerd, maar dat de video ook dat u een blijvende indruk achterlaat bij uw publiek. Als één foto namelijk meer zegt dan duizend woorden, wat doen 25 foto’s per seconde dan wel niet?

Wat kost een promotiefilm?

Doorgaans kosten de promotiefilms die ik maak tussen de €650,- en €2.350,-. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW, maar verder is alles inbegrepen. Er hoeven dus geen extra kosten gemaakt voor bijvoorbeeld extra apparatuur. Er wordt standaard op 8K gefilmd en gemonteerd en als de film af is krijgt u deze in verschillende formaten. Denk hierbij aan HD, 4K en de zeer toekomstbestendige 8K resolutie.

Daarnaast bewaar ik altijd een back-up van uw promotievideo. Mocht u in de toekomst de video kwijtraken dan kan ik deze weer snel aanleveren. Ook bewaar ik een back-up van het ruwe filmmateriaal. Als u op een later moment een andere variant van de video nodig hebben dan kunnen we dit materiaal gebruiken en dit scheelt weer de kosten van nieuwe opnames.

Promotiefilm opnames

De Mogelijkheden voor uw Unieke Promotiefilm

Er is geen standaardformule voor een promotievideo en de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Of het nu een eenvoudige talking head promotievideo is of een kleine speelfilm binnen uw bedrijf, de mogelijkheden bij het maken zijn eindeloos. Daarom ga ik graag gratis en vrijblijvend met u in gesprek en samen zoeken wij uit hoe we uw boodschap het beste kunnen communiceren.

Interesse in een Impactvolle Promotievideo? Neem Vandaag Nog Contact Op!

Een aantal promotiefilms die ik heb gemaakt
Promotiefilm voor Auxilium Adviesgroep
Promotiefilm voor Op De Heuvelrug
Promotiefilm voor Floraplan