Meteen naar de inhoud

Effectieve instructievideo en videocollege maken

Is uw organisatie veel tijd kwijt aan het geven van trainingen en cursussen aan uw medewerkers? Dan is een instructievideo, webinar of videocollege de perfecte oplossing! Uw medewerkers kunnen de kennis op een rustig moment tot zich nemen met een op maat gemaakte video en informatie kan op deze wijze effectief worden overgebracht.

Instructievideo’s op maat

Elke organisatie is uniek. Daarom werk ik nauw met u samen om instructievideo’s te creëren die perfect aansluiten bij uw doelstellingen, bedrijfscultuur en trainingsbehoeften. Of het nu gaat om onboarding van nieuwe medewerkers, het verbeteren van bestaande vaardigheden of het verspreiden van cruciale bedrijfsinformatie, ik zorg ervoor dat de content op maat gemaakt is voor uw organisatie.

Wat kost een instructievideo?

Doorgaans kosten de instructievideo’s die ik maak tussen de €900,- en €3.750,-. Echter, voor bijvoorbeeld een serie webinars of videocolleges kunnen de kosten een stuk lager zijn. Die kan ik namelijk al maken vanaf €150,- per stuk. Deze kosten zijn exclusief 21% BTW, maar verder is alles inbegrepen. Er hoeven dus geen extra kosten gemaakt voor bijvoorbeeld extra apparatuur. Er wordt standaard op 8K gefilmd en gemonteerd en als de film af is krijgt u deze in verschillende formaten. Denk hierbij aan HD, 4K en de zeer toekomstbestendige 8K resolutie.

Daarnaast bewaar ik altijd een back-up van uw video. Mocht u in de toekomst de video kwijtraken dan kan ik deze weer snel aanleveren. Ook bewaar ik een back-up van het ruwe filmmateriaal. Als u op een later moment een andere variant van de video nodig hebben dan kunnen we dit materiaal gebruiken en dit scheelt weer de kosten van nieuwe opnames.

Kies voor op maat gemaakte instructievideo’s, webinars en videocolleges die de groei van jouw organisatie stimuleren. Samen kunnen we een leerervaring creëren die niet alleen leerzaam is, maar ook inspirerend en transformerend. Neem vandaag nog contact met op voor meer informatie!

Een aantal instructievideo’s die ik heb gemaakt
Instructievideo voor Schietvereniging Baarn & Omstreken
Trailer voor 19 videocolleges voor Auxilium Adviesgroep
Instructievideo voor Floraplan